Maghiarii de la OTP intră pe nişa ratelor fără dobândă pe card: este singurul tip de card de credit care mai atrage clienţi

Autor: Ciprian Botea Postat la 12 februarie 2013 14 afişări

OTP Bank, o bancă de talie medie cu acţio­na­riat maghiar, încearcă să stimuleze vânzările de carduri de credit oferind clienţilor facili­ta­tea de a plăti cumpărăturile efectuate în ma­ga­zine sau pe internet în mai multe rate lunare, fă­ră dobândă. Tranzacţiile cu cardul de credit sunt împărţite automat în şase rate indiferent de locul în care au fost efectuate.

OTP Bank, o bancă de talie medie cu acţio­na­riat maghiar, încearcă să stimuleze vânzările de carduri de credit oferind clienţilor facili­ta­tea de a plăti cumpărăturile efectuate în ma­ga­zine sau pe internet în mai multe rate lunare, fă­ră dobândă. Tranzacţiile cu cardul de credit sunt împărţite automat în şase rate indiferent de locul în care au fost efectuate. "Cardul de credit cu plata în rate este sin­gu­rul tip de card de credit care se vinde pe pia­ţa românească. Acest card nu are niciun fel de limi­tări în ceea ce priveşte locul unde se face tran­zacţia; inclusiv cumpărăturile efectuate în stră­i­nătate sunt împărţite automat în şase rate lu­nare", a declarat Adrian Chichiţă, directorul de carduri al OTP Bank. Modelul ratelor fără dobândă pe cardurile de credit a fost lansat pe piaţa locală în urmă cu mai mulţi ani de turcii de la Credit Europe şi Garanti Bank. Ulterior, pe această piaţă au intrat şi jucători mari ca BCR, Banca Transil­va­nia sau Raiffeisen Bank. Majo­ritatea băn­cilor acceptă însă plata în rate doar a cumpără­turilor făcute la anumiţi comer­cianţi parteneri.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/maghiarii-de-la-otp-intra-pe-nisa-ratelor-fara-dobanda-pe-card-este-singurul-tip-de-card-de-credit-care-mai-atrage-clienti-10557707
10557707
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.