Magazinul online elefant.ro intră pe piaţa de fashion

Autor: Ioana Matei Postat la 02 septembrie 2013 386 afişări

Elefant.ro intră oficial pe piaţa online de fashion, urmând să adauge în oferta sa până la 31 decembrie 2013, peste 16.000 mii de produse de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii de la branduri precum Versace, Marc by Marc Jacobs, D&G, Tom Ford, Guess, Missoni, GF Ferre, Diesel, Morgan, Just Cavalli, Calvin Klein, Ted Lapidus, Tommy Hilfigger, Hunter, Lumberjack, Vans, TRU Trussardi.

Magazinul online elefant.ro intră pe piaţa de fashion

Pasionaţii de fashion vor găsi în oferta elefant.ro atât colecţii actuale ale unor branduri renumite,  cât şi colecţii anterioare, la preţuri reduse. În afara brandurilor consacrate, oferta elefant.ro va cuprinde şi creaţii ale designerilor români. 

“În lunile ce urmează vom aduce în oferta elefant.ro noi produse si servicii pentru a oferi românilor un loc unic de unde pot cumpăra tot ce îşi doresc pentru ei şi familiile lor. Pentru a sparge tiparele şi a oferi cea mai bună experienţă pe elefant.ro am gândit un sistem de abonare la newsletter facil pentru utilizatori. Acum, fiecare îşi poate alege categoria despre care doreşte să fie informat cu un simplu click în Contul Meu din site-ul elefant.ro”, explică Ana-Rita Da’Ros, director e-commerce la elefant.ro.

Noua strategie de extindere a elefant.ro a fost anunţată în prima jumătate a acestui an, iar de atunci magazinul a adăugat în ofertă asigurările auto de tip RCA, un nou model de business - campaniile Happy Days şi s-a repoziţionat drept mall-ul online pentru familie. elefant.ro continuă să îşi trateze clienţii iubitori de carte cu aceeaşi atenţie ca şi până acum, aceştia având acces la cele mai noi titluri, preţurile cele mai bune la bestsellers, dar şi o ofertă tot mai diversificată de carte digitală.

Oferta www.elefant.ro include peste 90.000 de produse - cărţi, eBooks, jucării, filme, muzică, eReadere, tablete, asigurări RCA şi produse din categoria fashion.

După trei ani de la lansare, magazinul online are o cifră de afaceri de 3,6 milioane de euro în 2012.

www.elefant.ro este deţinut de Universal Online Promotion SRL Bucureşti, societate controlată de Fribourg Capital SRL (fosta Greenlight Invest SRL) - 56% şi Dan Vidraşcu-Anatolevici - 38%.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
elefant.ro,
oferta,
fashion,
branduri,
online
/actualitate/magazinul-online-elefant-ro-intra-pe-piata-de-fashion-11286306
11286306
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.