Magazinele din Bucureşti încep azi sezonul reducerilor de preţuri

Postat la 15 ianuarie 2012 24 afişări

Magazinele din Capitală vând din 15 ianuarie îmbrăcăminte şi încălţăminte la preţ redus cu până la 70 la sută, potrivit notificărilor trimise la primării privind perioada de soldare, care nu poate fi mai mare de 45 de zile, şi produsele de sezon la care vor aplica reducerile.

Aproximativ o sută de lanţuri de magazine şi alţi comercianţi din sectorul 1 au notificat primăria locală că vor avea reduceri între 20 şi 70 la sută la preţurile produselor pe care le comercializează. Şi primăria sectorului 2 a anunţat că a primit notificări pentru soldări. De asemenea, peste 30 de comercianţi din sectorul 6 au anunţat reduceri de sezon de la 20 la 70 la sută.

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/magazinele-din-bucuresti-incep-azi-sezonul-reducerilor-de-preturi-9148213
9148213
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.