MAE recomandă cetăţenilor români să părăsească regiunile Doneţk şi Lugansk din Ucraina şi Crimeea

Postat la 29 mai 2014 36 afişări

MAE recomandă cetăţenilor români, inclusiv reprezentanţi ai mass-media, să părăsească imediat teritoriul peninsulei Crimeea, precum şi regiunile Doneţk şi Lugansk, ca urmare a deteriorării dramatice a situaţiei de securitate.

MAE recomandă cetăţenilor români să părăsească regiunile Doneţk şi Lugansk din Ucraina şi Crimeea

 În contextul evenimentelor înregistrate în Crimeea şi în alte zone din Ucraina, Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români, inclusiv reprezentanţi ai mass-media, "să părăsească imediat teritoriul peninsulei, precum şi regiunile Doneţk şi Lugansk. În acestea din urmă situaţia de securitate s-a deteriorat dramatic", se arată într-un comunicat al MAE.

Totodată, cetăţenii români sunt încurajaţi să evite deplasările, dacă acestea nu sunt strict necesare, în regiunile Harkiv, Sumi, Zaporojie, Nikolaiev, Dnepropetrovsk, Herson şi Odessa.

MAE reaminteşte că cetăţenii români aflaţi în situaţii deosebite se pot adresa Ambasadei României la Kiev, la numărul de urgenţă +38093.625.27.17, Consulatului General al României la Cernăuţi, la numărul de urgenţă +38093.270.92.60 şi Consulatului General al României la Odessa, la numărul de urgenţă +38095.541.27.88.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mae-recomanda-cetatenilor-romani-sa-paraseasca-regiunile-donetk-si-lugansk-din-ucraina-si-crimeea-12664470
12664470
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.