Madonna vrea să îşi scrie memoriile

Autor: Florin Badescu Postat la 02 aprilie 2015 129 afişări

Cântăreaţa Madonna intenţionează să îşi scrie în curând memoriile, iar volumul autobiografic va include multe poveşti care vor avea potenţialul de a-i inspira pe cititori, potrivit declaraţiilor artistei, citată de contactmusic.com.

Cântăreaţa americană, care a publicat în trecut "Sex", un volum ilustrat conţinând numeroase fotografii erotice, dar şi mai multe cărţi de poveşti pentru copii, intenţionează să scrie şi o carte care va spune povestea vieţii sale.

Într-un interviu acordat postului BBC Radio 2, vedeta americană a declarat: "Sunt sigură că într-o bună zi îmi voi scrie autobiografia. Albumele mele reprezintă doar o parte a vieţii mele. Dacă îmi voi scrie memoriile, atunci acea carte va spune totul, de la început până la sfârşit, iar acest fapt înseamnă că voi avea o perioadă destul de mare de acoperit. Voi spune poveştile despre care eu cred că sunt valoroase, care au capacitatea de a-i inspira pe oameni, cu care oamenii pot să se identifice".

"Eu sunt o persoană căreia îi place să spună poveşti. Asta cred despre mine însămi", a adăugat vedeta americană.

Considerată una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numită şi "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

În august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky and Sweet".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MADONNA,
MEMORII,
/actualitate/madonna-vrea-sa-isi-scrie-memoriile-14103013
14103013
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.