Madonna „a trebuit să fie readusă la viaţă”. Medicii i-au spus familiei să se aştepte la ce e mai rău

Postat la 06 iulie 2023 808 afişări

Madonna „a trebuit să fie readusă la viaţă”. Medicii i-au spus familiei să se aştepte la ce e mai rău

Madonna se recuperează în prezent acasă şi este înconjurată de familie şi prieteni. În legătură cu problema sa medicală, au apărut noi detalii în urma incidentului din 24 iunie, când artista a fost găsită fără reacţie.

Persoanele care au descoperit-o au fost nevoite să îi administreze o injecţie cu NARCAN.

În timpul incidentului, gemenele sale de 10 ani, Estere şi Stella, care tocmai au absolvit şcoala primară, se aflau în casa familiei.

Conform unor informaţii exclusiv dezvăluite de RadarOnline.com, apropierea Madonnei de momentul morţii a fost mult mai gravă decât se ştie. Pe data de 24 iunie, când regina muzicii pop a fost găsită fără reacţie, cei care au descoperit-o au fost nevoiţi să îi administreze o injecţie cu NARCAN, conform surselor citate.

NARCAN este un tratament medical de urgenţă utilizat în mod obişnuit pentru a inversa efectele ameninţătoare ale unui supradozaj suspectat. Cu toate acestea, acesta poate fi folosit şi pentru a inversa şocul septic acut la pacienţi, o afecţiune de care se crede că a suferit Madonna.

Această injecţie, care se găseşte în mod obişnuit în trusele de tratament medical ale persoanelor bogate şi celebre, este considerată utilă pentru creşterea tensiunii arteriale în gestionarea şocului septic. Această afecţiune reprezintă o ameninţare la adresa vieţii şi apare atunci când tensiunea arterială scade la un nivel periculos.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
injectie,
administrare,
descoperire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.