„M-am simţit înşelată": O turistă a descoperit că o atracţie populară din Bali reprezentând un lac superb este de fapt un fals. Cum arată de fapt locul - FOTO

Autor: Andra Stroe Postat la 08 iulie 2019 958 afişări

„Porţile Cerului" de la Templul Lempuyang, aflat în exotica insulă Bali, reprezintă o atracţie foarte populară. Mii de persoane aşteaptă anual peste o oră pentru a-şi face o poză cu un lac de o claritate incredibilă, loc care este, de fapt, un fals creat printr-un truc fotografic. O turistă care a vizitat o celebră atracţie din Bali a fost extrem de frustrată când a descoperit acest şiretlic.

„M-am simţit înşelată": O turistă a descoperit că o atracţie populară din Bali reprezentând un lac superb este de fapt un fals. Cum arată de fapt locul - FOTO

În luna mai, Cyla, o turistă din Sydney, Australia, a călătorit două ore din regiunea Ubud până la Templul Lempuyang, după ce a văzut nenumărate poze cu superbul lac de o claritate impecabilă în social media. Mii de poze înfăţişau turiştii pozându-se între cele două „Porţi ale Cerului”, imaginea reflectându-se în oglinda lacului ce se întindea la baza acestora.

Când Cyla a ajuns însă la destinaţie, a constatat şocată că lacul era un truc creat de către un fotograf cu ajutorul unei oglinzi plasate sub un iPhone, pentru a crea iluzia unei reflecţii. „M-am simţit înşelată. Era doar un şiretlic pentru a atrage turiştii”, a declarant ea pentru Daily Mail Australia. Pe lângă faptul că era o înşelătorie, pe Cyla a deranjat-o mai tare faptul că erau cozi immense, oamenii aşteptând chiar şi o oră pentru a se fotografia. „Mulţi oameni exersau înainte pentru că ai ocazia de a face doar cinci poze”, a spus ea. „Am văzut inclusiv cereri în căsătorie. Arătau incredibil în poze, dar nu e nimic real.”

Comentariile sale au venit după ce editorul publicaţiei Fortune, Polina Marinova a postat pe Twitter un mesaj în care scria că a fost devastată de descoperirea aceleiaşi înşelătorii. „Dovada că influencerii de pe Instagram au ruinat totul”, a fost mesajul scris de Marinova pe Twitter, aceasta postând şi câteva poze comparative. „Aşteptările şi visurile mele au fost distruse după ce am descoperit că lacul de la Porţile Cerului este de fapt o bucată de sticlă aşezată un iPhone”, a mai scris ea.

În timp ce turiştii care au vizitat deja templul cunosc şiretlicul, mulţi urmăritori ai acesteia au fost şocaţi după ce au aflat. „Acest lucru mi-a spulberat universul”, a fost unul dintre comentarii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
descoperire,
poze,
turista

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.