Lupte violente cu rachete şi artilerie grea în apropierea reşedinţei lui Kadhafi

Postat la 23 august 2011 14 afişări

Lupte violente cu rachete şi artilerie grea au loc marţi în jurul complexului rezidenţial al colonelului Muammar Kadhafi în cartierul Bab-al-Aziziya din Tripoli, a constatat un jurnalist al AFP.

Complexul este situat în apropiere de hotelul Rixos, unde sunt cazaţi jurnaliştii străini. Clădirea a fost zguduită în jurul orei 09.00 GMT (12.00 ora României) de o explozie puternică produsă în apropiere, ceea ce a creat panică în rândul reporterilor. Avioane, cel mai probabil ale NATO, survolează oraşul, iar confruntări între rebeli şi forţele loiale lui Kadhafi au loc şi în alte cartiere situate în apropierea hotelului Rixos. Soldaţii regimului sunt postaţi în jurul hotelului, unde sunt blocaţi circa 30 de jurnalişti internaţionali, şi se aud tiruri de artilerie grea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
libia,
tripoli,
resedinta,
gaddafi,
lupte
/actualitate/lupte-violente-cu-rachete-si-artilerie-grea-in-apropierea-resedintei-lui-kadhafi-8644937
8644937
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.