Ludovic Orban: Am votat pentru oameni care îmi garantează că pot să îmbunătăţească viaţa comunităţii

Autor: Cosmin Pirv Postat la 27 septembrie 2020 20 afişări

Ludovic Orban: Am votat pentru oameni care îmi garantează că pot să îmbunătăţească viaţa comunităţii

Premierul Ludovic Orban a declarat că a votat pentru candidaţii care pot să îi garanteze că pot îmbunătăţi viaţa oamenilor din comunităţile locale.

„Întreg conceptul nostru de campanie a fost foarte clar: dezvoltarea comunităţilor locale, prin investiţii, prin crearea de locuri de muncă, prin dezvoltarea infrastructurii, prin creşterea calităţii serviciilor şi până la urmă creşterea nivelului de civilizaţie. Pentru asta am votat, pentru oamenii care îmi garantează că pot să îmbunătăţească viaţa oamenilor în comunităţile locale, pentru candidaţi care au proiecte de dezvoltare serioase ale comunităţii locale”, a declarat Ludovic Orban, la ieşirea de la vot.

Acesta a stat câteva zeci de minute la coadă pentru a-şi exprima dreptul de vot.

„Am fost pregătit să stau şi mai mult, vă spun sincer după ce am văzut la televizor imagini cu cozi, eram pregătit să stau şi mai mult”, a spus şeful Guvernului, care a precizat că a cerut reprezentanţilor AEP să fluidizeze pe cât posibil votul, astfel încât durata de aşteptare să fie cât mai mică.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alegeri,
vot,
ludovic orban

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.