Ludovic Orban a anunţat când vor putea românii să facă din nou nunţi şi botezuri

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 28 martie 2021 1746 afişări

Ludovic Orban a anunţat când vor putea românii să facă din nou nunţi şi botezuri

Nunţile şi botezurile vor putea fi reluate doar când va fi posibil din punct de vedere epidemiologic, spune liderul PNL, Ludovic Orban.

„Atunci când va fi posibil din punct de vedere epidemiologic, vom permite reluarea evenimentelor. Noi am permis reluarea evenimentelor. Din păcate s-a demonstrat, cu certitudine, pe bază de date, că principala sursă de infectare în perioada când s-au permis nunţile, botezurile şi celelalte evenimente similare au fost evenimentele, pentru că nu s-au respectat măsurle de distanţare socială”, a declarat Orban.

El reaminteşte că, deşi la evenimente urmau să participe 100-150 de persoane, în realitate au fost 400-600 de invitaţi.

„Nu s-a respectat nicio măsură de protecţie socială. Repet, totul depinde de măsura în care se respectă aceste măsuri simple”, adaugă Orban.

Ludovic Orban precizează că a fost întrebat de cunoscuţi când vor putea organiza nunţi şi botezuri şi le-a dat aceleaşi răspuns.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
orban,
nunţi,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.