Lucrarile la autostrazile intre Nadlac si Sibiu incep in toamna

Postat la 20 iulie 2011 51 afişări

Lucrarile la autostrazile de pe Coridorul IV intre Nadlac si Sibiu vor incepe in aceasta toamna si vor fi finalizate in 2013 si 2016, a declarat marti, la conferinta "Mediafax Talks About Transport & Logistics", Eusebiu Pistru, secretar de stat in Ministerul Transporturilor.

"In perioada septembrie-octombrie vom incepe lucrarile la majoritatea tronsoanelor dintre Nadlac si Sibiu, iar firmele trebuie sa ne prezinte la sfarsitul lunii proiectele pe care le-au pregatit", a spus Pistru. Astfel, vor incepe lucrarile la autostrazile Nadlac-Arad (38,9 km), Timisoara-Lugoj (35,6 km), un tronson de 28 km din autostrada Lugoj-Deva, Deva-Orastie (32,8 km) si Orastie-Sibiu (82 km). Termenul de finalizare este anul 2013, mai putin un tronson de 80 km din autostrada Lugoj-Deva, care va fi pusa in functiune in 2016. Lungimea totala a celor cinci autostrazi insumeaza aproape 220 de kilometri. Potrivit lui Pistru, pe traseul Coridorului IV de la Constanta la Arad a ramas un singur sector de autostrada fara finantare, respectiv Sibiu-Ramnicu Valcea-Pitesti.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/lucrarile-la-autostrazile-intre-nadlac-si-sibiu-incep-in-toamna-8507996
8507996
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.