Lucrările de infrastructură rutieră: Premierul discută cu constructorii despre finanţare

Postat la 22 octombrie 2012 14 afişări

Reprezentanţi ai mai multor firme de construcţii au venit la Palatul Victoria pentru a discuta cu premierul Victor Ponta despre finanţarea lucrărilor de infrastructură rutieră, după ce Guvernul a limitat posibilitatea CNADNR de a efectua şi contracta lucrări fără acoperire în buget.

La întâlnire participă atât ministrul Transporturilor, cât şi conducerea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR).

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, că Guvernul a limitat posibilitatea CNADNR de a efectua şi contracta lucrări fără acoperire în buget şi va iniţia discuţii cu principalii constructori de drumuri, pentru a-i asigura că lucrările deja efectuate vor fi plătite, dar şi pentru a cere un raport mai bun calitate-preţ.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/lucrarile-de-infrastructura-rutiera-premierul-discuta-cu-constructorii-despre-finantare-10249857
10249857
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.