Lucian Bute l-a invins pe Edison Miranda si si-a pastrat pentru a cincea oara titlul mondial IBF

Postat la 18 aprilie 2010 17 afişări

Pugilistul roman Lucian Bute l-a invins, prin KO in repriza a treia, pe columbianul Edison "Pantera" Miranda, reusind sa-si apere, pentru a cincea oara, titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF.

Dupa ce a castigat primele doua reprize, Bute a reusit sa-l puna la podea pe Miranda in runda a treia, columbianul fiind numarat de arbitru si nemaiputand continua meciul. Bute i-a "aplicat" lui Miranda un upercut de stanga in barbie, romanul fiind declarat invingator in minutul 1 si 22 de secunde din repriza a treia.

Lucian Bute a intrat in ring pe melodia trupei U2, "Where the streets have no name", fiind aclamat de spectatorii prezenti la Centre Bell. La meci au asistat 13.682 de spectatori.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IBF,
Bute,
Miranda,
KO,
box,
sport
/actualitate/lucian-bute-l-a-invins-pe-edison-miranda-si-si-a-pastrat-pentru-a-cincea-oara-titlul-mondial-ibf-5937271
5937271
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.