Lovitură URIAŞĂ de teatru: Britanicii s-au răzgândit şi vor să rămână în UE

Postat la 13 noiembrie 2018 11750 afişări

Majoritatea cetăţenilor britanici ar vota pentru rămânerea în Uniunea Europeană în cazul organizării unui nou referendum, arată un sondaj de opinie efectuat la comanda postului Channel 4.

Lovitură URIAŞĂ de teatru: Britanicii s-au răzgândit şi vor să rămână în UE

Potrivit sondajului Institutului Survation, 54% dintre cetăţenii britanici ar opta pentru rămânerea ţării în Uniunea Europeană.

În cadrul sondajului, au fost intervievate 20.000 de persoane, în mediul online, în perioada 20 octombrie-2 noiembrie.

 

În urmă cu câteva zile, liderii grupurilor de afaceri din Marea Britanie au cerut Guvernului de la Londra organizarea unui referendum pe tema condiţiilor ieşirii ţării din Uniunea Europeană, lansând un avertisment asupra efectelor "devastatoare" pe care le poate genera Brexit. Într-o scrisoare publicată de Sunday Times, peste 70 de oameni de afaceri avertizează asupra efectelor grave ale unei eventuale ieşiri din UE fără un acord adecvat privind viitoarele relaţii bilaterale. Săptămâna viitoare, semnatarii vor lansa campania "Comunitatea de afaceri vrea un nou referendum".

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.