Lovitură de teatru: Camera Reprezentanţilor vrea să anuleze decretul lui Donald Trump privind starea de urgenţă

Postat la 22 februarie 2019 76 afişări

Membrii democraţi ai Camerei Reprezentanţilor au depus, vineri, un proiect de lege care vizează blocarea deciziei preşedintelui Donald Trump de a decreta starea de urgenţă pentru a putea aloca fonduri destinate construirii zidului la frontiera Statelor Unite cu Mexicul.

Lovitură de teatru: Camera Reprezentanţilor vrea să anuleze decretul lui Donald Trump privind starea de urgenţă

Proiectul a fost iniţiat de congresmanul democrat Joaquin Castro, din statul Texas. Democraţii consideră că preşedintele Donald Trump, un politician republican, a acţionat abuziv prin decretarea stării de urgenţă.

 

Camera Reprezentanţilor "va acţiona cu rapiditate pentru aprobarea proiectului de lege", a declarat Nancy Pelosi, preşedintele instituţiei.

 

Partidul Democrat deţine controlul asupra Camerei Reprezentanţilor.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.