Lou Rivieccio preia conducerea operaţiunilor UPS din Europa

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 09 mai 2018 54 afişări

UPS l-a numit pe Lou Rivieccio în funcţia de preşedinte al UPS Europa. Acesta va gestiona operaţiunile UPS în 56 de ţări şi teritorii şi va avea în subordine peste 49.000 de angajaţi. Lou Rivieccio preia conducerea într-o perioadă de dezvoltare accelerată pentru cea mai mare regiune UPS din afara Statelor Unite.

Lou Rivieccio preia conducerea operaţiunilor UPS din Europa

Lou Rivieccio şi-a început cariera la UPS ca manipulator de colete part-time, în Spring Valley, New York. Lou a deţinut funcţii cheie de conducere la UPS pe întreg teritoriul Americii de Nord, printre care şi vicepreşedinte de operaţiuni al UPS Canada, preşedinte Northern Plains District şi preşedinte al Ohio Valley District în Statele Unite. Din poziţia anterioară, de preşedinte al UPS East Region SUA, a oferit direcţii strategice pentru aproximativ 175.000 de angajaţi din 26 de state.

Rivieccio, un veteran UPS de peste 34 de ani, îi succede lui Nando Cesarone, care a fost numit preşedinte al UPS International şi membru al Comitetului de conducere UPS. În acest rol, acesta este acum responsabil de toate activităţile UPS din afara Statelor Unite. Cesarone a fost desemnat preşedinte al operaţiunilor UPS europene la începutul anului 2016. El a condus UPS Europa la o performanţă record, după anunţul investiţiilor UPS în tehnologie, reţea şi infrastructură, de 2 miliarde de dolari, pe o perioadă de cinci ani şi menite să îmbunătăţească viteza, capacitatea şi fiabilitatea pentru toţi clienţii, indiferent de mărimea afacerii şi care îşi desfăşoară activitatea în şi din Europa.

UPS este lider global în domeniul logisticii, oferind o gamă largă de soluţii, inclusiv transportul de colete mici şi mărfuri cargo, facilitarea comerţului internaţional şi folosirea unor tehnologii avansate pentru o gestionare mai eficientă a lumii afacerilor. Cu sediul central în Atlanta, Georgia (SUA), UPS deserveşte peste 220 de ţări şi teritorii din întreaga lume.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.