Locul din România unde aveţi la dispoziţie atât muntele, cât şi apa

Postat la 06 iunie 2017 938 afişări

Atunci cand stai la o distanta considerabila de mare, dar vrei totusi sa te bucuri de apa si de soare, cauti alternative.

Locul din România unde aveţi la dispoziţie atât muntele, cât şi apa

A fost si cazul celor din vestul tarii care in aceste zile de vacanta s-au cazat in pensiunile de pe Clisura Dunarii.Preturile sunt decente, peisajul este incantator iar daca va plac specialitatile din peste atunci luati in calcul pe viitor si aceasta destinatie.

Avem si munte avem si apa. Cu asta se lauda cei care care se relaxeaza pe Clisura Dunarii. Este si cazul lui Felix, din Timisoara.

Felix Iacon, turist: "Iubesc apa, fac inot de mic si timisorean fiind este mai aproape. Si apa dulce si mi-am luat si un caiac pe care l-am testat si am si inotat un pic, apa este excelenta, este o apa usoara, a pluat mult in ultimul timp si se poate inota excelent", scrie stirileprotv.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
apa,
cazare,
munte,
dispozitie,
noapte,
romania,
caz,
dunare,
soare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.