Halep a învins-o pe Suarez Navarro, scor 6-1, 6-1, şi s-a calificat în sferturi la Roland Garros

Postat la 05 iunie 2017 154 afişări

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, s-a calificat, luni, în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, după ce a învins-o pe sportiva spaniolă Carla Suarez Navarro, locul 23 WTA şi cap de serie numărul 21.

Halep a învins-o pe Suarez Navarro, scor 6-1, 6-1, şi s-a calificat în sferturi la Roland Garros

Halep a câştigat, scor 6-1, 6-1, în faţa Carlei Suarez Navarro, într-o oră de joc.

A patra jucătoare a lumii a avut un nou început entuziasmant de meci, la fel ca în partida anterioară, jucată cu Daria Kasatkina. Ea a condus cu 5-0, apoi şi-a adjudecat primul act cu 6-1, în 27 de minute. Halep a început bine şi setul doi şi a câştigat pe serviciul adversarei, însă nu a reuşit să îşi consolideze break-ul, iar jucătoarea spaniolă a egalat. Până la final, însă, Halep nu a mai cedat nici măcar un game şi s-a impus din nou la unu, la prima minge de meci.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.