Livrările rapide rămân pe un trend ascendent. Care e suma fabuloasă cheltuită de un român la o singură comandă

Autor: Andra Stroe Postat la 20 iunie 2023 57 afişări

Livrările rapide rămân pe un trend ascendent. Care e suma fabuloasă cheltuită de un român la o singură comandă

Ajunsă la aproape cinci ani de activitate pe piaţa locală, platforma Glovo, disponibilă în 75 de oraşe din România, cu huburi în şapte localităţi printre care se numără Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Constanţa, anunţă că a atins un număr de 66 de milioane de comenzi şi peste 275 de milioane de produse livrate, cu un record de 3.328 de comenzi plasate de un utilizator din Cluj-Napoca. Un alt record înregistrat pe platformă a fost o comandă în valoare de aproximativ 12.000 de euro. Potrivit reprezentanţilor companiei, în proporţie de circa 98% comenzile sunt plasate prin aplicaţie, site-ul jucând acum un rol mai mult informativ.

În prezent, flota parteneră a companiei numără peste 6.500 de curieri activi care livrează prin intermediul platformei. Recordul pentru cele mai multe comenzi livrate îi revine unui curier din care a onorat aproape 34.000 de comenzi de-a lungul celor 5 ani.

Potrivit reprezentanţilor companiei, în continuare Glovo va duce mai departe planul de consolidare a operaţiunilor la nivel local, atât în ceea ce priveşte oraşele în care platforma este prezentă, cât şi în adăugarea de noi parteneri în aplicaţie, pentru a oferi o varietate cât mai mare de produse.

Nu în ultimul rând, planurile companiei de a creşte vizează şi echipa locală, formată în prezent din circa 200 de angajaţi permanenţi.  De altfel, România este un hub regional – este cea mai mare piaţă din regiune şi ocupă al doilea loc în reţeaua Glovo, formată din 25 de ţări.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cluj napoca,
comenzi,
platforma

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.