Liviu Sfrija pleacă de la Henkel. Funcţia de preşedinte al companiei este preluată de Niculae Olteanu

Autor: Ioana Mihai Postat la 24 noiembrie 2011 121 afişări

Liviu Sfrija, preşedinte al Henkel România din anul 2005, a decis să părăsească compania pentru a se dedica unor proiecte personale. Liviu Sfrija a lucrat timp de 16 ani pentru Henkel România, timp în care a ocupat poziţiile de sales manager, managing director, general manager şi preşedinte.

De la 1 decembrie 2011, responsabilităţile sale se vor distribui astfel: poziţia de preşedinte Henkel România va fi preluată de către Niculae Olteanu, actualul CFO al Henkel România şi Henkel Bulgaria iar poziţia de general manager divizia detergenţi Henkel România va fi preluată de către Darina Stoyanova (actualmente general manager divizia detergenţi Henkel Bulgaria).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Liviu Sfrija,
Henkel,
Niculae Olteanu
/actualitate/liviu-sfrija-pleaca-de-la-henkel-functia-de-presedinte-al-companiei-este-preluata-de-niculae-olteanu-9003837
9003837
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.