Liviu Pop despre reclamarea sa la Parchet de către ANI: O chestiune strict politică

Postat la 09 noiembrie 2012 16 afişări

Fostul ministru interimar al Educaţiei, Liviu Pop, a criticat, la RFI, sesizarea la Parchet a Agenţiei Naţionale de Integritate, apreciind-o drept "o chestiune strict politică", pentru că se suprapune cu prima zi de campanie electorală pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.

"E o chestiune, din punctul meu de vedere, strict politică, decizia apărând exact în prima zi de campanie electorală, în condiţiile în care eu sunt candidat la Senat în Maramureş din partea USL", a afirmat ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, la RFI. Ministrul a spus că a avut o singură discuţie cu inspectorii ANI, în iunie, când am fost "la dânşii". El a adăugat că şi-a înaintat în scris punctul de vedere, iar de atunci nu mai ştie absolut nimic, "nici cum arată decizia, nici ce prevede această decizie". "Aştept decizia, în 15 zile, la instanţă şi instanţa o să decidă acest lucru. Mi se pare cât se poate de normal, nu vreau să comentez decizia ANI, decât o pură coincidenţă, că este în prima zi de campanie electorală", precizează Liviu Pop.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
liviu pop,
ani,
parchet,
reclamare
/actualitate/liviu-pop-despre-reclamarea-sa-la-parchet-de-catre-ani-o-chestiune-strict-politica-10284852
10284852
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.