Liviu Dragnea: În tot parlamentul e frig. Este din cauza ferestrelor

Postat la 26 februarie 2018 77 afişări

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că ”în tot parlamentul e frig” din cauza ferestrelor, dar că nu există bani în buget pentru schimbarea acestora.

Liviu Dragnea: În tot parlamentul e frig. Este din cauza ferestrelor

”În tot Parlamentul e frig. Soluţii există. Din cauza ferestrelor (este frig - n.r.). La orice fereastră din această clădire este un curent incredibil şi când este frig şi vânt foarte puternicca acum, aproape este imposibil de stat”, a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat dacă schimbarea ferestrelor este o variantă, Dragnea a spus: ”Eu nu cred că noi avem posibilitatea în buget să dăm drumul la o asemenea investiţie. Sincer. Pe de altă parte, e greu de stat, dar asta e”.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.