Listă uriaşă de aşteptare la ISIS pentru misiuni sinucigaşe. Teroriştii îşi acuză liderii de ”nepotism” şi că îşi ”bagă în faţă” rudele pentru atentate

Postat la 05 august 2016 102 afişări

În gruparea Stat Islamic (SI), toţi militanţii sunt egali. Însă, potrivit unui predicator Daghestani pro-SI, unii sunt "mai egali decât alţii"

În gruparea Stat Islamic (SI), toţi militanţii sunt egali. Însă, potrivit unui predicator Daghestani pro-SI, unii sunt "mai egali decât alţii", scrie Radio Free Europe.

Kamil Abu Sultan ad-Daghestani se plângea, în urmă cu câteva luni, că susţinătorii saudiţi din Irak îşi ajută prietenii şi rudele să ia parte la misiuni ce cuprind atentate teroriste sinucigaşe, lăsându-i pe ceceni fără şansa de a se arunca în aer. Astfel, pentru a fi trimişi într-o astfel de misiune, militanţii sunt obligaţi să stea luni întregi pe listele de aşteptare din Siria.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
asteptare,
atentate,
misiuni

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.