Linia de îmbrăcăminte a Rihannei, „Fenty Fashion House”, a fost suspendată

Autor: Dorin Oancea Postat la 11 februarie 2021 27 afişări

Linia de îmbrăcăminte a Rihannei, „Fenty Fashion House”, a fost suspendată, a anunţat joi conglomeratul de lux LVMH, citat de CNN.

Linia de îmbrăcăminte a Rihannei, „Fenty Fashion House”, a fost suspendată

Marca a fost lansată în urmă cu mai puţin de doi ani de compania franceză, care deţine, printre altele, casele de modă de lux Louis Vuitton şi Dior.

Într-o declaraţie adresată CNN Style, LVMH a declarat că oprirea este o decizie luată în comun cu Rihanna „în aşteptarea unor condiţii mai bune”. LVMH va continua să sprijine alte elemente ale imperiului Fenty, concentrându-se pe „creşterea şi dezvoltarea pe termen lung” a liniilor de produse de frumuseţe şi de îngrijire a pielii Fenty Beauty şi Fenty Skin, precum şi linia de lenjerie Savage X Fenty.

Pandemia Covid-19 a pus o presiune fără precedent asupra industriei mondiale a modei şi asupra multor jucători din cadrul acesteia. Un raport de piaţă al firmei de consultanţă McKinsey a constatat că vânzările de modă au scăzut dramatic în 2020.

Fenty Fashion House nu a fost prima linie de modă a vedetei. În 2014, ea a devenit director creativ la Puma şi a creat, de asemenea, colecţii pentru lanţul de magazine britanice River Island.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rihanna,
modă,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.