Liderul unui partid britanic a calificat drept "iresponsabilă şi greşită" deschiderea frontierei Marii Britanii pentru români

Postat la 07 ianuarie 2013 9 afişări

Liderul partidului britanic euroscpetic UKIP Nigel Farage a declarat luni că este "iresponsabil şi greşit" ca frontiera britanică să fie deschisă anul viitor pentru români şi bulgari.

Liderul Partidului pentru Independenţă din Marea Britanie (UK Independence Party) a mai declarat că se simte "destul de ciudat" atunci când este comparat cu premierul conservator David Cameron sau liderul opoziţiei laburiste Ed Miliband şi că, spre deosebire de ei, el a "petrecut 20 de ani având un loc de muncă", relatează BBC News Online.

În aceeaşi emisiune, Farage a subliniat că partidul său, care se opune apartenenţei Marii Britanii la Uniunea Europeană (UE) şi doreşte limitarea imigraţiei, se pronunţă împotriva proiectului unui tren de mare viteză, High Speed 2 (HS2), şi că pur şi simplu nu vrea să vorbească despre Europa, calificând drept "iresponsabilă şi greşită" deschiderea frontierelor britanice pentru locuitori din România şi Bulgaria anul viitor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Lider,
britanic,
Marii Britanii
/actualitate/liderul-unui-partid-britanic-a-calificat-drept-iresponsabila-si-gresita-deschiderea-frontierei-marii-britanii-pentru-romani-10435818
10435818
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.