Liderul mişcării şiite: Iranul ar interveni militar, în caz de nevoie, pentru susţinerea regimului sirian

Postat la 01 mai 2013 26 afişări

Combatanţi Hezbollah luptă în Siria alături de trupele regimului Bashar al-Assad, afirmă liderul mişcării şiite, Hassan Nasralah, sugerând că şi Iranul ar putea interveni militar în favoarea actualei administraţii de la Damasc.

Liderul mişcării şiite: Iranul ar interveni militar, în caz de nevoie, pentru susţinerea regimului sirian

 "Era normal să oferim tot ajutorul posibil armatei siriene şi miliţiilor locale", a spus Nasrallah. "Suntem mândri de martirii Hezbollah căzuţi în Siria", a adăugat Nasrallah.

"Siria are prieteni adevăraţi în Orientul Mijlociu; aceştia nu vor permite căderea ţării în mâinile Statelor Unite sau Israelului", a insistat Hassan Nasrallah.

"În prezent există experţi iranieni care sunt în Siria de zeci de ani, dar încă nu sunt trupe iraniene; acum luptă doar poporul sirian. Dar, dacă situaţia va deveni mai periculoasă, state, mişcări de rezistenţă şi alte forţe vor avea obligaţia de a interveni eficient în confruntările de pe teren", a avertizat Nasrallah.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/liderul-miscarii-siite-iranul-ar-interveni-militar-in-caz-de-nevoie-pentru-sustinerea-regimului-sirian-10827958
10827958
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.