Liderii USR, la consultările de la Cotroceni

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 13 iunie 2023 31 afişări

Liderii USR, la consultările de la Cotroceni

Cătălin Drulă Oana Ţoiu şi Radu Miruţă sunt liderii USR care s-au prezentat, marţi, la consultările de la Palatul Cotroceni convocate de Klaus Iohannis pentru desemnarea unui nou prim-ministru.

Delegaţia USR care participă la consultările de la Cotroceni este formată din preşedintele USR, Cătălin Drulă, şi Oana Ţoiu şi Radu Miruţă, membri ai Biroului Naţional.

Preşedintele Iohanis l-a numit pe Cătălin Predoiu premier interimar şi a convocat partidele politice la consultări.

Nicolae Ciucă a anunţat, luni, că demisionează din funcţia de prim-ministru astfel încât să se poată face rotativa guvernamentală. Conform înţelegerii din cadrul coaliţiei de guvernare, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, va prelua funcţia din fruntea Guvernului. Prima şedinţă a Cabinetului Ciolacu ar putea avea loc în partea a doua a săptămânii după parcurgerea procedurilor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iohannis,
usr,
consultări

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.