Liderii UE sunt aproape de a ajunge la un acord privind preşedinţia Comisiei Europene

Postat la 01 iulie 2019 68 afişări

Liderii UE sunt aproape de a ajunge la o înţelegere privind preluarea preşedinţiei Comisiei Europene de către Frans Timmermans, în timp ce Kristalina Georgieva ar putea prelua preşedinţia Consiliului European, au informat luni doi diplomaţi, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Liderii UE sunt aproape de a ajunge la un acord privind preşedinţia Comisiei Europene

Premierul Belgiei, Charles Michael, este un candidat puternic pentru funcţia de Înalt Reprezentant al Uniunii pentru afaceri externe.

Manfred Weber, care era unul dintre candidaţii favoriţi pentru funcţia de preşedinte al Comisiei Europene, ar putea conduce în schimb Parlamentul European, au mai informat diplomaţii, care au vorbit în condiţii de anonimitate.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.