Lideri locali ai PSD, nemulţumiţi că rămân fără pensii speciale

Postat la 05 martie 2016 109 afişări

Lideri locali ai PSD sunt nemulţumiţi că vor rămâne fără pensiile speciale, după ce Curtea Constituţională a respins legea, unii reproşându-i lui Liviu Dragnea că orice proiect susţinut de el "a picat sau a fost făcut praf" de CCR, urmând să ceară majorarea salariilor la şedinţa Ligii Aleşilor PSD.

Lideri locali ai PSD, nemulţumiţi că rămân fără pensii speciale

Liderii locali ai PSD contactaţi de MEDIAFAX evită să facă declaraţii oficiale pe acest subiect, însă admit că există nemulţumiri. "Să nu uităm că legea asta este făcută de parlamentari, care au vrut să îşi acopere pensiile lor (pensiile speciale pentru parlamentari n.r.). Nu au vrut niciodată să treacă, de aia au lăsat o şopârlă în lege, ca să aibă motiv CCR-ul să o respingă", a declarat un lider judeţean al PSD.

Alţi lideri sunt mai tranşanţi şi îl acuză direct pe Liviu Dragnea de joc cu dublu sens. "Dragnea a tot spus că sprijină această lege. Uitaţi-vă că, din 2012 încoace, orice proiect susţinut de Dragnea a picat sau a fost făcut praf de judecătorii de la Curte", a declarat un alt lider judeţean al PSD, care se referea la Legea descentralizării, susţinută şi promovată de Liviu Dragnea, dar respinsă cu unanimitate la Curtea Constituţională.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
lideri,
nemultumiri,
pensii speciale,
lege,
dragnea
/actualitate/lideri-locali-ai-psd-nemultumiti-ca-raman-fara-pensii-speciale-15097599
15097599
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.