Liberal din Braşov, care a instigat la violenţă postând o poza cu viceprimarul Boghiu, a demisionat

Autor: Laura Buciu Postat la 31 ianuarie 2022 39 afişări

Liberalul braşovean Bogdan Pintilie, care a postat o fotografie „pamflet” cu viceprimarul USR Flavia Boghiu, în care aceasta apare cu un ochi vânăt, şi-a anunţat demisia din partid, în faţa unui val de critici, fiind acuzat că instigă la violenţă.

Liberal din Braşov, care a instigat la violenţă postând o poza cu viceprimarul Boghiu, a demisionat

Bogdan Pintilie a postat pe Facebook o fotografie în care viceprimarul Braşovului, Flavia Boghiu, apare cu un ochi vânăt, imaginea fiind modificată.

Pintilie a scris în dreptul postării „Prinde bine rozul peste tot”, aluzie la faptul că Boghiu avea în fotografie părul roz şi ochiul vânăt.

Liberalul a atenţionat că „acesta este un pamflet”, însă mulţi internauţi l-au criticat.

După un val de critici, Bogdan Pintilie şi-a cerut scuze şi a retras postarea de pe Facebook.

„Îmi cer public scuze doamnei Flavia Boghiu pentru postarea de ieri (duminică - n.r.), postare pe care am şi şters-o, tot ieri. De asemenea, îmi cer scuze tuturor doamnelor care au fost victime ale violenţei de orice fel şi care au văzut postarea mea. Deşi poza nu îmi aparţine şi am scris în textul postării că este un pamflet, regret ca fost interpretată greşit şi că am atins un subiect atât de sensibil, cu care foarte multe femei se confruntă. Întrucât subiectul a fost exploatat politic, am decis să demisionez din PNL, până la clarificarea acestei situaţii”, a spus liberalul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pnl,
demisie,
boghiu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.