Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii: Cursul euro-leu, destabilizat de proteste

Postat la 03 februarie 2017 120 afişări

Ministrul Muncii, Lia Vasilescu, a declarat vineri, la Parlament, că fluctuaţiile de curs valutar sunt cauzate de protestele de stradă şi nu de măsurile luate de Executiv.

Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii: Cursul euro-leu, destabilizat de proteste

"Sigur că este fluctuant cursul euro-leu. Eu sper să se stabilizeze cât mai repede, după ce nu vom mai avea niciun fel de măsuri din acestea luate, de demonstraţii, de tot felul de lucruri care, de regula, duc la fluctuaţie a acestui curs, atunci în mod clar se va aşeza", a declarat ministrul Vasilescu.

Ministrul a explicat ca nu măsurile luate de guvern destabilizează cursul valutar şi nici ordonanţa de modificare a Codurilor Penale.

"N-are nicio legătură, că nu se bugetează nimic pentru această lege, care să afecteze în vreun fel bugetul", a mai spus ministrul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.