Ministerul Energiei cere ANRE ca majorările de preţ să nu se regăsească în facturile populaţiei

Postat la 02 februarie 2017 108 afişări

Secretarul de Stat Robert Tudorache a invitat la sediul Ministerului Energiei reprezentanţi ai Ministerului Economiei, Autorităţii Naţionale de Reglementare a Energiei , Consiliului Concurenţei, OPCOM şi Transelectrica.

Ministerul Energiei cere ANRE ca majorările de preţ să nu se regăsească în facturile populaţiei

La întâlnire au participat atât ministrul Economiei, Alexandru Petrescu, Preşedintele ANRE, Niculae Havrileţ, precum şi Directorul General OPCOM, Victor Ionescu.

În cadrul şedinţei s-a discutat despre momentul actual din piaţa de energie electrică, marcată de creşterea preţurilor la niveluri record, cât şi despre ancheta iniţiată de ANRE şi Consiliul Concurenţei, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Energiei, făcut public joi.

Secretarul de Stat Robert Tudorache a considerat oportună elaborarea, în scurt timp, a unui raport, care să cuprindă primele concluzii ale anchetei pentru ca toate instituţiile responsabile să poată implementa politici adecvate pentru restabilirea normalităţii pe piaţa de energie din România, dar şi pentru evitarea în viitor a unor episoade similare.

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
energie,
minister,
anre,
facturi,
majorari,
populatie,
pret,
refuz,
opcom

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.