Anunţul care şochează întreaga lume la 12 zile de la învestirea lui Trump. ''Reprezintă un pericol''. Cum a fost posibil una ca asta?

Postat la 02 februarie 2017 31952 afişări

În ultimele luni oameni din întreaga lume au ajuns la aceiaşi concluzie.

Anunţul care şochează întreaga lume la 12 zile de la învestirea lui Trump. ''Reprezintă un pericol''. Cum a fost posibil una ca asta?

În timpul campaniei, Hillary Clinton susţinea că Donald Trump este ,,nepotrivit din punct de vedere temperamental'' pentru a fi preşedinte. În ultimele luni oameni din întreaga lume au ajuns la aceeaşi concluzie.

Desigur, în timpul campaniei, Hillary era oponentul politic al lui Trump, însă unii specialişti au început să analizeze starea sa mintală.

Până acum era ilegal ca aceştia să evalueze oamenii publici şi să şi facă publice rezultatele evaluării medicale. În cazul lui Donald Trump s-a făcut, însă, o descoperire şocantă.

Vezi aici ANUNŢUL care şochează întreaga lume la 12 zile de la învestirea lui Trump. ''Reprezintă un pericol''. Cum a fost posibil una ca asta?

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
hillary clinton,
donald trump

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.