Leumi lansează o campanie prin care clienţii companii pot obţine finanţare cu o marjă de credit pe care o propun chiar ele

Autor: Ioana Mihai Postat la 01 septembrie 2011 12 afişări

În perioada 1-30 septembrie Bank Leumi România desfăşoară campania “Invitaţie la dezvoltare” oferind tuturor companiilor posibilitatea de a accesa un credit pentru capital circulant cu o dobândă propusă chiar de ele.

Doritorii trebuie să completeze formularul de ofertă pe care îl găsesc în orice sucursală Leumi sau pe site-ul băncii şi să propună o marjă de dobândă care se adaugă dobânzii ROBOR la 3 luni. La sfârşitul perioadei campaniei, toate ofertele primite vor fi ordonate descrescător în funcţie de nivelul dobânzii propuse, urmând a fi contactate toate companiile ofertante până la epuizarea sumei de 50 milioane lei alocate acestei campanii.

"Nicio bancă din România nu a fost vreodată atât de flexibilă în a oferi clienţilor posibilitatea de a-şi stabili singuri dobânda creditului. Vor obţine credite toţi cei care oferă o dobândă competitivă şi care îndeplinesc condiţiile financiare cerute pentru orice credit de capital circulant. În aceste vremuri incerte, vrem să oferim şansa companiilor care doresc să se dezvolte sau care doresc o îmbunătăţire a condiţiilor de creditare să o poată face, prin accesarea acestui împrumut", declară Laurenţiu Mitrache, preşedinte executiv Bank Leumi România.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
clienţii,
ampanie,
Leumi
/actualitate/leumi-lanseaza-o-campanie-prin-care-clientii-companii-pot-obtine-finantare-cu-o-marja-de-credit-pe-care-o-propun-chiar-ele-8683253
8683253
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.