Legendele fotbalului implicate in Drumul Mingii. Care este traseul inventat de Timisoreana?

Autor: Ioana Mihai Postat la 08 aprilie 2011 154 afişări

Timisoreana, sponsorul principal al Cupei Romaniei, lanseaza Drumul Mingii, miscarea prin care romanii isi vor arata pasiunea pentru fotbal.

1.000 de oameni vor duce mingea la picior pe o distanta de 2.400 kilometri de la Timisoara pana la Brasov, orasul unde se desfasoara Finala Cupei Romaniei Timisoreana, trecand prin 35 de localitati. Acestia vor fi sustinuti de mari glorii ale fotbalului romanesc, dar si de personalitati care cred in valorile Fotbalului Adevarat.

Startul campaniei va fi dat de jucatorii de legenda din anii '80. Ilie Balaci, Miodrag Belodedici, Rodion Camataru, Sorin Cirtu, Adrian Bumbescu si Costel Orac sunt fotbalistii emblematici ai Romaniei care s-au alaturat proiectului. Drumul Mingii le va da ocazia de a impartasi un crez comun, de a uni caractere diferite sub o singura cauza: "Toti ne dorim Fotbal Adevarat!".

Traseul national va incepe pe 16 aprilie la Timisoara si va trece prin unele dintre cele mai importante orase ale Romaniei: Craiova, Pitesti, Galati, Piatra Neamt, Bistrita. Ultima destinatie a Drumului Mingii va fi Brasov pe 25 mai, in aceeasi zi in care va avea loc finala Cupei Romaniei Timisoreana.

Inscrierile pe Drumul Mingii se pot face pe site-ul www.fotbaladevarat.ro/drumul-mingii, unde suporterii trebuie sa completeze un formular dedicat si sa acumuleze puncte pentru a avea sansa de a fi unul dintre cei 1.000. Sansele de a participa sunt multiple: de la completarea chestionarului criteriilor de fotbal adevarat si a motivatiei de a participa in cadrul Drumului Mingii, pana la demonstrarea cunostintelor despre fotbalul anilor '80 sau promovarea in comunitatea lor de prieteni. Alegerea celor 1.000 se va face pentru fiecare tronson al Drumului Mingii in ordinea descrescatoare a punctajelor obtinute de participanti. De asemenea, inscrierea se poate face si telefonic. Evenimentele Drumului Mingii din fiecare dintre cele sapte orase vor readuce laolalta Legendele Fotbalului Adevarat, personalitati locale si mai ales iubitori de fotbal ce isi doresc sa se implice in aceasta campanie.

Timisoreana lanseaza o serie de cinci doze speciale cu imagini ale meciurilor anilor '80 avandu-i ca protagonisti pe Ilie Balaci, Miodrag Belodedici, Rodion Camataru, Costel Orac si Adrian Bumbescu. Timisoreana isi urmeaza astfel traditia inceputa anul trecut cu cele 11 doze personalizate, lansand acum simultan mai multe ambalaje dedicate. Ca premiera pentru acest an, imaginile Legendelor si mesajul campaniei se regasesc pe toate variantele de ambalaj - doza, sticla si PET.

CITESTE SI Cum face Steaua bani din culorile ros-albastre. Se vand berea, cola si sampania?

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
campanie,
timisoreana,
drumul mingii
/actualitate/legendele-fotbalului-implicate-in-drumul-mingii-care-este-traseul-inventat-de-timisoreana-8140056
8140056
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.