Legea salarizarii, batuta in cuie saptamana viitoare. Vezi care sunt scenariile discutate in coalitie

Postat la 12 octombrie 2010 14 afişări

Toate cele patru variante de majorari salariale in sectorul bugetar propuse de formatiunile din arcul guvernamental vor face obiectul unor simulari la Ministerele Muncii si Finantelor, iar saptamana viitoare va fi luata o decizie. Iata cele patru variante:

- Varianta UDMR: O crestere etapizata a salariilor sub 1.000 de lei. Cele care depasesc acest prag sa se majoreze doar cu 12%.

- Varianta PD-L: O majorare salariala de 14% pentru toti bugetarii, de sus pana jos.

- Varianta UNPR: O majorare salariala de 15%. UNPR ar putea sa sustina, pana la final, varianta grupului minoritatilor nationale, cu cateva mici retusuri, ne-a precizat Varujan Pambuccian.

- Varianta grupului minoritatilor nationale: Cei care au sub 1.000 de lei pe luna sa vor primi numai in 2011 o suma de bani, "o compensatie" conjucturala, urmand ca toate salariile sa fie indexate cu 12,5%.

Detalii pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/legea-salarizarii-batuta-in-cuie-saptamana-viitoare-vezi-care-sunt-scenariile-discutate-in-coalitie-7467974
7467974
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.