Lecţia predată tuturor tinerilor de Kira Hagi! Fiica "Regelui", discurs desprins parcă din altă lume, deşi are doar 22 de ani

Postat la 24 octombrie 2018 393 afişări

Kira Hagi (22 de ani), fiica lui Gică Hagi, a oferit un interviu în care a vorbit despre cum e să fii copilul unuia dintre cei mai mari fotbalişti ai României. Tânăra a mărturisit că nu a realizat cine este tatăl său până când nu a mers la primul meci al lui Galatasaray, la cinci ani: "Până la acel moment ”era doar...tata”.

Lecţia predată tuturor tinerilor de Kira Hagi! Fiica "Regelui", discurs desprins parcă din altă lume, deşi are doar 22 de ani

"La cinci ani când a ieşit pe terenul de fotbal la Galatasaray şi strigau foarte mulţi Hagi! Hagi! Şi m-am speriat şi am întrebat ce se întâmplă. Mi s-a spus că i se strigă numele pentru că sunt foarte fericiţi că îl văd. “Dar ce a făcut?”, am întrebat. “A dat foarte multe goluri!”. Atunci am conştientizat puţin cine este, dar până atunci nu, el era doar… tata. Acasă am învăţat să te respecţi pe tine, pentru că, dacă te respecţi pe tine, îl respecţi şi pe cel din faţa ta. Să fii bun, să nu uiţi de unde ai plecat şi mai ales de unde a plecat tata, pentru că ne-a învăţat ce înseamnă să ai foarte puţin, să înţelegi ce înseamnă să ai 5 lei sau 100 de lei şi să nu-i cheltui nesăbuit. Pentru că banii, cu adevărat nu-i ai. Ei vin, îi cheltui, pleacă, deci nu asta contează…".

În privinţa personalităţii fratelui ei, Ianis, Kira spune că se aseamănă dintr-un anumit punct de vedere. Sunt timizi cu persoanele întâlnite recent. "E timid. Amândoi suntem, asta până când ne cunoşti şi devenim mai relaxaţi. Vorbim des. Eu i-am spus să mă sune şi să vorbim ori de câte ori poate. Sportul este foarte acaparator şi nu îi lasă timp. De aceea i-am spus că putem vorbi doar când poate".

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
hagi,
fiica,
discurs,
lectie,
predare,
rege

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.