Oraşul din România ajuns "raiul drogaţilor". Au intrat pe fir poliţiştii de la Crima Organizată

Postat la 23 octombrie 2018 1532 afişări

Ziua in amiaza mare sau noaptea tarziu, in tot felul de locuri din oras, politistii descopera tot mai des tineri drogati, care nu se mai feresc de nimeni si nimic si nu au nicio problema sa fumeze tigari cu droguri.

Oraşul din România ajuns "raiul drogaţilor". Au intrat pe fir poliţiştii de la Crima Organizată

In ultimele zile, politistii locali din Timişoara au gasit o multime de tineri aflati sub influenta stupefiantelor. Doi dintre ei se aflau pe o banca din Piata Traian, iar cand au vazut o patrula a politistilor locali, au inceput sa se agite. In urma controlului, oamenii legii au descoperit ca tinerii aveau 19 si 22 de ani si erau de loc din Simeria si Caransebes si ca unul dintre ei avea o tigara cu iarba.

Un alt caz de acest gen a avut loc la meciul dinter ACS Poli si ASU Poli, din weekend. La controlul de la intrarea pe stadion, politistii au prins un barbat de 35 de ani cu un plic cu etnobotabice, scrie opiniatimisoaresi.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politisti,
intrare,
crima organizata,
romania,
tineri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.