"Leaving Neverland", cu acuzatorii lui Michael Jackson, una dintre cele mai urmărite producţii HBO

Postat la 06 martie 2019 89 afişări

Documentarul "Leaving Neverland", care prezintă mărturiile a doi bărbaţi ce îl acuză pe Michael Jackson de abuz sexual, a fost una dintre cele mai urmărite producţii ale postului de televiziune HBO, arată The Hollywood Reporter.

"Leaving Neverland", cu acuzatorii lui Michael Jackson, una dintre cele mai urmărite producţii HBO

"Leaving Neverland" a devenit a treia cea mai urmărită producţie dintre documentarele HBO din ultimul deceniu.

Cele patru ore de documentar au fost difuzate duminică şi luni. Prima parte a avut o medie de 1,29 de milioane de telespectatori, după producţia dedicată scientologiei "Going Clear: Scientology and the Prison of Belief", cu 1,7 milioane, şi după una concentrată asupra relaţiei dintre Debbie Reynolds şi fiica sa, "Bright Lights: Starring Carrie Fisher and Debbie Reynolds", cu 1,6 milioane.

Cea de-a doua parte a strâns 927.000 de telespectatori, media generală fiind de 1,11 milioane de telespectatori.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
productie,
hbo,
urmarire,
michael jackson

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.