Probleme pentru Revolut: Start-up-ul fintech britanic care a intrat şi pe piaţa locală este investigat pentru fraudă. Update. Reacţia vehementă a Revolut: Nu este fraudă

Postat la 05 martie 2019 1087 afişări

Revolut, start-up-ul fintech din Marea Britanie care a intrat în 2018 şi pe piaţa locală, este vizat de o investigaţie a poliţiei britanice, după ce o persoană a depus plângere împotriva băncii digitale în legătură cu un transfer de 70.000 de lire sterline. Acest fapt pune şi mai multă presiune pe companie, care se confruntă cu îngrijorări din partea autorităţilor de reglementare, scrie Financial Times.

Probleme pentru Revolut: Start-up-ul fintech britanic care a intrat şi pe piaţa locală este investigat pentru fraudă. Update. Reacţia vehementă a Revolut: Nu este fraudă

Poliţia Metropolitană confirmă faptul că a început o anchetă împotriva fintech-ului, ca urmare a unei plângeri care a fost depusă la începutul lunii februarie. De altfel, Biroul Naţional de Informaţii privind Frauda, care este o filială a poliţiei din Londra, a început de asemenea o investigaţie împotriva companiei.

 

Start-up-ul fintech este cunoscut pentru serviciile sale bancare de consum, dar investigaţia poliţiei britanice vizează „Revolut for Business”, serviciu care oferă conturi cu schimb valutar gratuit şi transferuri internaţionale pentru întreprinderile mici şi mijlocii.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marea britanie,
investigatie,
intrare,
piata

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.