Le Carrousel deschide o nouă creşă-grădiniţă în zona Herăstrău din Capitală

Autor: Andra Stroe Postat la 01 octombrie 2019 334 afişări

Le Carrousel deschide o nouă creşă-grădiniţă în zona Herăstrău din Capitală

Grădiniţele Le Carrousel anunţă deschiderea celei de-a treia unităţi în Capitală, în zona de nord a oraşului. Centrul, inaugurat în data de 1 octombrie, este dedicat copiilor cu vârste între 12 luni şi 6 ani şi include patru grupe - foarte mică, mică, mijlocie şi mare -, de până la 14 elevi. Noua creşă este prima din grup în care sistemul de educaţie este bilingv, limbii franceze, adăugându-i-se acum şi engleza.

„Am deschis prima grădiniţă în 2014, pe Calea Dorobanţilor, dintr-o nevoie proprie: raportându-mă la copiii mei, îmi doream un loc primitor, care să încurajeze bilingvismul precoce (0-6 ani) - extrem de important în dezvoltarea cognitivă a celor mici -, să îi ajute să îşi dezvolte simţul autonomiei şi să atingă un nivel înalt de competenţe. Am pornit cu o echipă de doi educatori vorbitori nativi ai limbii franceze şi cu doi elevi. Feedback-ul pe care l-am primit a fost atât de bun încât cererile au crescut, iar, în 2018, ne-am extins în zona Pipera. Anul acesta, pentru a acoperi punctele strategice, în care am avut, de-a lungul timpului solicitări, continuăm această expansiune şi ne stabilim în cartierul Herăstrău. Dezvoltarea unei noi unităţi aici a venit natural, am identificat un spaţiu în linie cu viziunea şi nevoile noastre şi am hotărât să profităm de ocazie!”, declară Camelia Veţeleanu, fondator Le Carrousel.

Toate cursurile şi atelierele Le Carrousel Herăstrău vor fi create şi susţinute de educatori vorbitori nativi ai limbilor franceze şi engleze. Noua grădiniţă Le Carrousel din cartierul Herăstrău va avea o suprafaţă de aproximativ 300  de metri pătraţi, 6 săli de ateliere şi o grădină în care copiii se vor putea bucura de activităţi pe parcursul anotimpurilor calde. Programul de funcţionare va fi de luni până vineri, de la 08:00 la 18:00. Taxele Le Carrousel Herăstrău încep de la 350 de euro/ lună, cu program de 5 zile pe săptămână.

Investiţia în noua grădinită a fost de 70,000 de euro. În 2018, Le Carrousel a înregistrat o cifră de afaceri de 240.000 de euro, iar, pentru acest an, reprezentanţii previzionează o creştere de aproximativ 10%.

Fondat în 2014, lanţul de grădiniţe Le Carrousel include 3 unităţi private de învăţământ, cu predare în limbile franceză şi engleză, situate în sectorul 1, al Bucureştiului, în zonele Calea Dorobanţilor, Bulevardul Pipera şi Herăstrău.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
herastrau,
gradinita,
capitala

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.