Oraşul din România unde curăţenia este luat in serios. Ce amendă uriaşă a primit un tânăr pentru că a scuipat coji de seminţe pe jos

Postat la 01 octombrie 2019 227 afişări

Oraşul din România unde curăţenia este luat in serios. Ce amendă uriaşă a primit un tânăr pentru că a scuipat coji de seminţe pe jos

Un arădean în vârstă de 27 de ani a primit o amendă de 1.501 lei, după ce a fost prins scuipând coji de seminţe pe jos şi aruncând ambalajul de la ciocolată tot pe jos.

 

Potrivit Poliţiei Locale Arad, un arădean în vârstă de 27 de ani a fost surprins, în noaptea de luni spre marţi, de poliţiştii locali, în zona Pieţei Avram Iancu, în timp ce mânca seminţe şi ciocolată, aruncând pe jos coji şi ambalaje.

Arădeanul a trebuit să cureţe zona şi va plăti o amendă contravenţională în cuantum de 1501 lei, anunţă Poliţia Locală Arad.

„La sosirea echipajului DGPL Arad, C.S. a încercat să părăsească zona, îndreptându-se înspre Boul Roşu, însă a fost ajuns din urmă şi chestionat de oamenii legii. În urma controlului corporal sumar, poliţiştii locali au confiscat un briceag pe care bărbatul îl avea asupra sa”, adaugă poliţiştii locali.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
amenda,
gasire,
politisti,
tanar

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.