Le Bab Bucureşti, un restaurant ce vrea să reinventeze kebabul, se aşteaptă la afaceri de un milion de euro în primul an

Postat la 29 iulie 2019 159 afişări

Restaurantul Le Bab, situat pe Calea Victoriei din Capitală, deschis în urma unei investiţii de 500.000 de euro, şi-a bugetat în primul an complet de funcţionare o cifră de afaceri de un milion de euro.

Le Bab Bucureşti, un restaurant ce vrea să reinventeze kebabul, se aşteaptă la afaceri de un milion de euro în primul an

 Restaurantul are 55 de locuri în interior, 35 pe terasă şi promite un kebab hibrid cu influenţe globale.

„Investiţia iniţială în restaurantul Le Bab din Bucureşti a depăşit puţin suma de 0,5 milioane de euro. Acest lucru se întâmplă destul de des în industria restaurantelor. În ceea ce priveşte veniturile, cred că o să ajungem la 1 milion de euro până în iulie 2020“, a declarat Stephen Tazer, cel care a deschis primul restaurant Le Bab în urmă cu trei ani, în cartierul Soho din Londra.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
restaurant,
afaceri,
asteptare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.