Le-a dat peste cap fiola poliţiştilor: Alcoolemie record pentru un şofer care a lovit patru maşini parcate

Autor: Departamentul Corespondenţi Postat la 25 ianuarie 2019 117 afişări

Le-a dat peste cap fiola poliţiştilor: Alcoolemie record pentru un şofer care a lovit patru maşini parcate

Un bărbat de 32 de ani din Arad a fost depistat cu o alcoolemie record după ce a lovit cu maşina, fără să aibă permis de conducerea, patru maşini parcate. Poliţiştii arădeni au prins şi un şofer de TIR, aflat într-o benzinărie, beat la volan. 

Potrivit Poliţiei Arad, un bărbat de 32 de ani, din Arad, a condus, joi, un autoturism în oraş şi a lovit patru autoturisme parcate, cauzând doar pagube materiale.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie de 1,29 mg./l. alcool pur în aerul expirat. De asemenea s-a constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere.

Totodată, poliţiştii au depistat, tot joi, un TIR într-o staţie de benzină din oraşul Arad, condus de un bărbat de 30 de ani, din judeţul Argeş. Întrucât mirosea a băutură, bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie de 1,09 mg./l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii spun că cele două alcoolemii sunt record în ultimele 48 de ore, pe şoselele din oraş.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ŞOFER,
ALCOOLEMII,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.