Lanţul de restaurante La Mama, dezvoltat de Cătălin Mahu, bifează a şaptea unitate în Capitală, în urma unei investiţii de 150.000 de euro

Postat la 03 octombrie 2019 125 afişări

Lanţul de restaurante La Mama, dezvoltat de Cătălin Mahu, bifează a şaptea unitate în Capitală, în urma unei investiţii de 150.000 de euro

Lanţul de restaurante La Mama, controlat de Cătălin Mahu, s-a extins cu un local în incinta Muzeului Ţăranului Român din Capitală, în urma unei investiţii de 150.000 de euro, bifând astfel a şaptea unitate a reţelei.

”În momentul în care am preluat spaţiul de la Muzeul Ţăranului Român, am gândit amenajarea împreună cu nişte arhitecţi, adaptându-ne la specificul acestui loc. Investiţia s-a ridicat undeva la 150.000 euro şi ne bucurăm de ce a ieşit”, spune Cătălin Mahu, proprietarul lanţului de restaurante La Mama.

În cei peste 20 de ani de la lansarea businessului La Mama pe piaţa locală, mai bine de 15 milioane de clienţi au trecut pragul restaurantelor, contribuind la creşterea constantă a cifrei de afaceri până la 4,4 milioane de euro în 2018, plus 6% faţă de anul anterior.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mama,
restaurante,
capitala,
investitii,
unitate

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.