Ciolacu: PSD nu are 233 de parlamentari, dar nici opoziţia adunată nu face 233 voturi

Postat la 03 octombrie 2019 38 afişări

Marcel Ciolacu a declarat, joi, că PSD nu are 233 de parlamentari, dar nici cele cinci partide de opoziţie adunate nu fac 233 de voturi pentru a trece moţiunea de cenzură. Preşedintele Camerei Deputaţilor a adăugat că i se pare în continuare că moţiunea e neserioasă.

Ciolacu: PSD nu are 233 de parlamentari, dar nici opoziţia adunată nu face 233 voturi

„Moţiunea trece cu 233 de voturi. PSD nu are această sumă de 233 de parlamentari, dar avem o veste bună, nici cele cinci partide adunate nu fac 233. Vom vedea joi la moţiunea de cenzură cine va avea câştig de cauză. (...) Ne vedem joi la moţiune, vedem dacă cele cinci partide fac numărul de 233 de voturi. Cred în continuare, şi după ce s-a citit astăzi moţiunea, mi s-a părut o moţiune în continuare neserioasă, nu văd nici un lider desprins pentru cele cinci partide, şi cred că este un handicap în acest moment pentru a trece această moţiune. Nici măcar nu ştiu sau să ne spună cineva cine va fi premierul, sau un program de guvernare schiţat”, a declarat Marcel Ciolacu, după plenul reunit al Parlamentului în care s-a citit moţiunea de cenzură.

El a amintit de moţiunea de cenzură pentru demiterea guvernului Ungureanu, care a trecut.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
voturi,
parlamentari,
opozitie,
psd

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.