Banksy deschide un magazin în Londra: Obiectele sale de artă pot fi achiziţionate pentru sume care încep de la 12 dolari

Postat la 02 octombrie 2019 42 afişări

Artistul britanic Banksy a confirmat că va deschide în Londra un magazin numit Gross Domestic Product (Produs Intern Brut) în care îşi va expune lucrările, acestea putând fi achiziţionate pentru sume care încep de la 12 dolari (10 lire sterline), potrivit Forbes.

Banksy deschide un magazin în Londra: Obiectele sale de artă pot fi achiziţionate pentru sume care încep de la 12 dolari

Magazinul va fi amplasat în localitatea Croydon din sudul Londrei şi va putea fi "cel mai bine văzut noaptea", potrivit lui Banksy.

Printre obiectele care vor fi vândute se află şi vesta purtată de muzicianul Stormzy proiectată de artist şi un covor din blană în forma tigrului Tony, o mascotă pentru cereale.

Banksy a declarat că deschide magazinul din cauza unor dispute legale pe care le-a avut cu o companie ce comercializează felicitări.

"O companie de felicitări contestă marca pe care o deţin privind propria creaţie. Încearcă să păstreze drepturile asupra numelui meu, astfel încât să îşi poată vinde produsele false Banksy în mod legal", a declarat, marţi, artistul într-un comunicat, publicat pe reţeaua de socializare online Instagram.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
magazin,
londra,
deschidere,
achizitie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.