Lansarea oficială a noului parfum al Rihannei, întreruptă de un grup de activişti ecologişti - VIDEO

Autor: Florin Badescu Postat la 02 septembrie 2015 52 afişări

Lansarea oficială a noului parfum al cântăreţei Rihanna, care a avut loc luni seară, în cartierul Brooklyn din New York, a fost întreruptă pentru o perioadă scurtă de un grup de activişti care militează pentru drepturile animalelor, informează contactmusic.com.

Protestatarii au criticat-o pe celebra artistă R&B pentru faptul că poartă adeseori articole vestimentare care sunt confecţionate din produse de origine animală.

Câteva sute de fani s-au reunit în magazinul Macy's din Brooklyn, luni seară, pentru a asista la lansarea noului parfum al cântăreţei Rihanna, intitulat "RiRi by Rihanna", însă evenimentul nu a fost lipsit de controverse. Un mic grup de persoane s-a adunat în faţa magazinului, ţinând pancarte cu fotografii ale unor animale, simpatice şi prietenoase, însoţite de sloganuri precum "Cine a murit pentru blana ta?" şi "Jupuit de viu".

O înregistrare video, publicată pe site-ul TMZ.com, îi arată pe acei activişti ecologişti scandând "Ruşine, Rihanna!", înainte ca un grup de agenţi de pază să intervină, pentru a o proteja pe vedetă de o eventuală confruntare cu protestatarii.

Rihanna a fost de mai multe ori criticată în trecut pentru faptul că poartă accesorii vestimentare din blană naturală şi a fost agresată fizic şi verbal de activişti ai organizaţiei PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) în 2012, după ce apăruse în public cu o pereche de cizme spectaculoase, foarte înalte, din piele de şarpe.

Rihanna şi-a lansat primul album discografic în 2005, iar primul ei single care a ajuns pe primul loc în topul Billboard a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". Înainte de "Loud", din 2010, cântăreaţa a lansat albumul "Rated R", în noiembrie 2009. Cele mai recente albume ale sale sunt "Talk That Talk" (2011) şi "Unapologetic" (2012). Albumele sale s-au vândut în peste 150 de milioane de exemplare la nivel mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu opt premii Grammy.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
RIHANNA,
PARFUM,
ACTIVIŞTI ECOLOGIŞTI
/actualitate/lansarea-oficiala-a-noului-parfum-al-rihannei-intrerupta-de-un-grup-de-activisti-ecologisti-video-14697969
14697969
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.