Lance Armstrong a recunoscut că s-a dopat într-un interviu acordat lui Oprah Winfrey

Postat la 15 ianuarie 2013 54 afişări

Fostul ciclist american Lance Armstrong a admis că s-a dopat într-un lung interviu acordat, luni, realizatoarei TV Oprah Winfrey şi care va fi difuzat joi.

Cotidianul american USA Today, citând surse anonime, a afirmat că sportivul a recunoscut în premieră că s-a dopat, dar nu a detaliat metodele şi nici nu a numit eventuali complici în interviul acordat la vila sa din Austin vedetei Oprah Winfrey.

Oprah Winfrey a postat pe Twitter că interviul a durat mai mult de două ore şi jumătate, dar nu a dat mai multe detalii.

Cu câteva ore înaintea interviului, Lance Armstrong, în vârstă de 41 de ani, şi-a cerut scuze faţă de membrii fundaţiei Livestrong, organizaţiei înfiinţată de el şi care se ocupă de lupta împotriva cancerului.

Anul trecut, după o anchetă a USADA, care a descoperit că fostul câştigător al Turului Franţei s-a dopat sistematic, Federaţia Internaţională de Ciclism (UCI) i-a anulat lui Armstrong întregul palmares începând cu 1 august 1998 şi l-a suspendat pe viaţă din activitatea sportivă. Armstrong nu a contestat această decizie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Lance Armstrong,
Oprah Winfrey,
dopat
/actualitate/lance-armstrong-a-recunoscut-ca-s-a-dopat-intr-un-interviu-acordat-lui-oprah-winfrey-10467506
10467506
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.