Lactalis incepe sa inchida din fabricile LaDorna si muta echipamentele in Polonia

Postat la 30 iunie 2011 44 afişări

Dupa trei ani de tacere, francezii de la Lactalis inchid o fabrica de branzeturi si mai multe puncte de colectare a laptelui ale LaDorna.

Gigantul Lactalis, care a platit 70-90 mil. euro in 2008 pentru afacerea LaDorna, a inchis o fabrica de branzeturi, mai multe centre de colectare a laptelui si depozite alimentare, echipamentele fiind mutate intr-o unitate detinuta de francezi in Polonia.

Practic anumite sortimente din produsele LaDorna care erau inainte fabricate in Romania au ajuns sa fie importate din alte tari in care Lactalis are activitati. Informatiile au fost publicate in Monitorul Oficial si reprezinta primele indicii oficiale privind strategia Lactalis pentru Romania la trei ani de la intrarea gigantului pe piata locala.

Astfel, Lactalis a luat decizia inchiderii fabricii de branzeturi de tip Cottage din Suceava, a 14 centre de colectare a laptelui din Suceava, Constanta si Tulcea, precum si a doua depozite alimentare.

Cititi mai mutle pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Lactalis,
LaDorna,
Polonia
/actualitate/lactalis-incepe-sa-inchida-din-fabricile-ladorna-si-muta-echipamentele-in-polonia-8416265
8416265
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.